Siguranta

Home » Siguranta

 
 

MĂSURILE DE SIGURANȚĂ
IMPLEMENTATE DE IULIUS TOWN TIMIȘOARA

 

 

Dragi clienți,

Siguranța și sănătatea voastră sunt prioritatea noastră, de aceea, am implementat o serie de măsuri ample care să prevină răspândirea COVID-19. Dorim să vă oferim în continuare experiențe plăcute, la cele mai înalte standarde, doar că adaptate situației actuale.
 

 

  


Suntem aici pentru voi! La fel ca și până acum, manifestăm grijă maximă pentru a menține un mediu cât mai sigur pentru toți cei care ne trec pragul. Am luat următoarele măsuri de prevenire și protecție:

 

 

RECOMANDĂRI PENTRU SIGURANȚA TUTURORDe asemenea, ne bazăm pe responsabilitatea voastră, a celor care ne vizitați. Vă rugăm să respectați următoarele recomandări pentru shopping și relaxare în siguranță, formulate în acord cu indicațiile autorităților.

 

 

PROGRAMUL NOSTRU DE FUNCȚIONARE

 


Chiar dacă suntem mai precauți și avem o serie complexă de măsuri de siguranță, bucuria shoppingului a rămas aceeași. Lista cu programul locațiilor deschise, actualizat în timp real, poate fi găsită aici: https://iuliustown.ro/ro/orar.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Iulius Town, în siguranță!

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-21.00 AUCHAN: 07.00-21.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2021 Iulius Town
Web design by Royalty