ZILELE PETRECUTE CU PRIETENII ȘI FAMILIA SE MUTĂ PE TERASELE DIN IULIUS TOWN TIMIȘOARA

26 Feb 2021

Home » Noutati » ZILELE PETRECUTE CU PRIETENII ȘI FAMILIA SE MUTĂ PE TERASELE DIN IULIUS TOWN TIMIȘOARA

ZILELE PETRECUTE CU PRIETENII ȘI FAMILIA SE MUTĂ PE TERASELE DIN IULIUS TOWN TIMIȘOARA

 

Vremea este din ce în ce mai prietenoasă, iar o plimbare cu prietenii sau cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. În parcul din Iulius Town găsești colțul de natură, liniștea lacului, jocul familiei de rățuște, dar și momente de pauză la una dintre terasele restaurantelor.

 

În ultimele zile de februarie, primăvara pare că vrea să își revendice locul încălzind vremea și făcând astfel un cadru perfect pentru o plimbare prin parcul Iulius Town Timișoara. După promenadă, terasele restaurantelor sunt pregătite să te întâmpine cu specialități delicioase.

 

Produse cu specific libanez și atmosferă relaxantă te așteaptă la Fenice Palas Timișoara, locul în care vei trăi o experiență orientală inedită. Dacă ești în căutarea muzicii romantice, a cafelei aromate și a vibe-ului din restaurantele italienești, le găsești în C House Milano și Atmosphere. Cei care vor un loc „instagramabil”, dar și preparate pe cât de arătoase, pe atât de gustoase, trebuie să ajungă la @Fabrika. La Taco Bell găsești gusturile aromate din Mexic și atmosfera veselă, așa cum sunt cântecele mariachilor. Dacă vrei să te bucuri de preparate autohtone sau internaționale, într-un cadru cu amprentă naturală, Select Bistro este o adevărată destinație a savorilor. O incursiune culinară urbană, cu influențe mediteraneene, este pregătită de Lexico. Pentru o ieșire cu familia sau pentru a savura o înghețată cu cei mici, Daily este locul perfect, unde vei găsi preparate gourmet pentru cei mai mari, dar și preferatele copiilor. Micul dejun are un gust special cu deliciile de la Neața Omelette Bistro.

 

Dacă ești în căutarea energiei, natura din Iulius Gardens și razele soarelui pot completa experiența alături de un cappuccino de la Manufaktura, latte de la Tucano Coffee, un flat white de la Garage Boutique, un americano de la Ted’s Coffee sau un machiatto de la Starbucks. Pentru zile dulci cofetăria Timeea te delectează cu prăjituri cu fructe sau ciocolată.

 

Iulius Town este plin de surprize, iar pe lângă varietatea de terase, unde poți să te relaxezi împreună cu cei dragi, vei descoperi și cei mai noi rezidenți ai parcului. Familia de rățuște, care s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens, este o atracție în sine, iar tot mai mulți timișoreni vin să o vadă.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty