VESTITORII PRIMĂVERII AU AJUNS ÎN IULIUS TOWN: FAMILIA DE RĂȚUȘTE S-A REINSTALAT PE LACUL DIN PARC

18 Feb 2021

Home » Noutati » VESTITORII PRIMĂVERII AU AJUNS ÎN IULIUS TOWN: FAMILIA DE RĂȚUȘTE S-A REINSTALAT PE LACUL DIN PARC

La Iulius Town Timișoara, dragostea plutește și pe apă, nu doar în aer. Chiar în luna iubirii, vesele, pufoase și zglobii, rățuștele au revenit pe lacul din Iulius Gardens. Boboceii înoată energic toată ziua, fiind atracția principală a parcului, iar în preajma lor, copacii și florile se pregătesc să se îmbrace din nou în verde.

 

Primii vestitorii ai primăverii au ajuns în Iulius Town Timișoara! Chiar cu o zi după Valentine`s Day, un cuplu fermecător de rațe sălbatice, împreună cu boboceii săi, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens. Micile înaripate animă zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevărat show pentru copiii, părinții sau bunicii care vin special să le vadă.

 

Întâlnirea cu familia de rățuște oferă, pe lângă bucuria de a le revedea, și prilejul unei plimbări pe aleile din parcul Iulius Town. Grădina din centrul orașului este o oaza naturală, unde revin cu drag și „chiriașii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de înaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, și a crescut sub privirile timișorenilor.

 

Oaspeții noștri au o dietă sofisticată și primesc zilnic semințe pentru păsări. Astfel că recomandarea noastă, pentru a le menține sănătatea, este să nu le hrăniți.

 

Pentru îndrăgostiți, plimbarea poate avea ca destinație una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savurează-ți cafeaua sau preparatul favorit împreună cu jumătatea ta, într-un cadru special!

 

Vino în Iulius Town să faci cunoștință cu noua familie de rățuște!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty