TACO BELL DESCHIDE PRIMUL RESTAURANT DIN VESTUL ȚĂRII, ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE, DIN TIMIȘOARA

09 Mai 2019

Home » Noutati » TACO BELL DESCHIDE PRIMUL RESTAURANT DIN VESTUL ȚĂRII, ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE, DIN TIMIȘOARA

La numai o lună de la inaugurarea unității din Sibiu, Taco Bell anunță deschiderea restaurantului cu numărul șapte din România și primul din vestul țării. Acesta este amplasat la parterul clădirii de birouri UBC 1, situat în ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locație de tip inline, care dispune de o suprafaţă de 200 mp.

 

Aici, fanii sunt invitați să descopere același design, Global Explorer, original Taco Bell, care le oferă experiență unică Live Más: restaurantul este dotat cu bucătărie deschisă, care îi permite fiecărui client să vadă cum este preparată comanda, acces WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile. În interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clienții pot lua masa alături de prieteni și familie și pe terasă.

 

„Încă de la lansarea brandului pe piață, primim constant mesaje de la fanii din întreaga țară, care ne întreabă când ajungem și în orașul lor. Iar astăzi suntem bucuroși să le putem răspunde celor din Țimișoara că suntem aici ori de câte ori au poftă de produse cu gust original, de inspirație mexicană. Și, mai mult decât atât, că Taco Bell îi așteaptă într-unul dintre principalele destinații de shopping și entertainment din România. În acest moment, avem deja șapte unități Taco Bell pe harta locală, iar veștile bune vor continua în cursul acestui an”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

 

Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate, noua echipă fiind gata să preia și să prepare comenzile fanilor care vor alege Crunchwrap Supreme, delicioșii Tacos, Burritos, Quesadillas sau oricare produs și meniu din ofertă.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty