Premieră în România: brandul Skechers a inaugurat o locație și cu articole vestimentare, în Iulius Town Timișoara

12 Oct 2021

Home » Noutati » Premieră în România: brandul Skechers a inaugurat o locație și cu articole vestimentare, în Iulius Town Timișoara

Iulius Town a completat mixul de retail care promovează un stil de viață activ prin inaugurarea magazinului Skechers, lider mondial pe segmentul de încălțăminte pentru sportivii de performanță. Astfel, brandul care de peste 25 de ani se află în continuă mișcare a adus, în premieră în vestul țării, articole sportive recunoscute și apreciate la nivel internațional și piese exclusive de îmbrăcăminte potrivite unei vieți dinamice. De asemenea, produsele asigură un mers sănătos, fiind concepute împreună cu medici specializați în Ortopedie.

 

La doi ani de la inaugurarea sa, Iulius Town continuă să pună la dispoziția clienților branduri internaționale emblematice. Recent, la parterul Iulius Mall s-a deschis magazinul Skechers, marca de încredere a sportivilor de performanță, care oferă încălțăminte pentru toate activitățile de zi cu zi, de la joggingul de dimineață, până la plimbarea relaxantă de seară. Pantofii sport sunt creați pentru a oferi protecție, iar talpa Memory Foam va asigura confortul de care piciorul are nevoie pe parcursul întregii zile sau în timpul unui antrenament, având în același timp un stil modern, ușor de asortat. Cu siguranță vei găsi ceva potrivit ție, deoarece, dacă îți dorești ceva casual, poți alege dintre ghetele călduroase sau espadrilele comode. În plus, și copiii vor îndrăgi brandul american, deoarece pantofii cu talpă luminoasă le oferă ocazia să se remarce la fiecare pas.

 

De asemenea, pentru un antrenament de calitate, Skechers te echipează din cap până în picioare. Brandul îți pune la dispoziție îmbrăcăminte sportivă cu țesături lejere și proprietăți speciale ale materialelor, precum respirabilitate, capacitatea de eliminare a umezelii și uscarea rapidă a echipamentului. În final, elementul ce completează o ținută, atât sport, cât și casual, îl reprezintă ceasurile trendy, realizate din silicon și rezistente la apă, disponibile în varianta analog, pentru un look clasic, dar și digital, pentru un look modern.

 

Trendy sau sport și pentru orice sezon, în noul magazin Skechers din Iulius Town vei găsi produsele de care ai nevoie pentru orice ocazie!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty