Porsche Engineering va deschide noul centru tehnologic în clădirea UBC 0 din Iulius Town Timișoara

15 Noi 2021

Home » Noutati » Porsche Engineering va deschide noul centru tehnologic în clădirea UBC 0 din Iulius Town Timișoara

Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, în 2022, a noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara. Compania de talie mondială va ocupa o suprafață de 2.100 mp, iar echipa va asigura dezvoltarea proiectelor în domeniul auto în conformitate cu noile tendințe. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

 

O nouă companie de renume s-a alăturat comunității de business care s-a consolidat în clădirile premium de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara. Recent, a fost semnat un parteneriat cu Porsche Engineering România, o companie care dezvoltă software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială. Aceasta își va deschide, începând cu al doilea trimestru din 2022, un birou în UBC 0 din Iulius Town, astfel încât capacitatea companiei de a furniza servicii de inginerie de talie mondială se va extinde.

 

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze  echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea  din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

 

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

 

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat în componenta office a destinației mixte Iulius Town Timișoara, care include o varietate de facilități. Servicii medicale, o gamă largă de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse opțiuni pentru pauza de prânz și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul vieții angajaților.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty