PICNIC IN MY TOWN: Mii de premii și reduceri speciale, la un an de Iulius Town Timișoara

10 Sep 2020

Home » Noutati » PICNIC IN MY TOWN: Mii de premii și reduceri speciale, la un an de Iulius Town Timișoara

Iulius Town aniversează în acest weekend un an de la inaugurare. Este momentul perfect să te bucuri de shopping și distracție, pentru că magazinele au pregătit reduceri speciale, iar în Iulius Gardens are loc cel mai mare picnic din oraș, cu muzică, street food festival, ateliere de creație pentru copii și multe alte surprize. De asemenea, clienții vor fi răsplătiți cu peste 3.000 de premii instant. Mai multe detalii găsești pe site-ul Iulius Town.

 

Vibe-ul de festival se instalează în perioada 11 - 13 septembrie 2020, în Iulius Town. Astfel, timișorenii sunt așteptați la Picnic in my Town, un eveniment cu  muzică de calitate, mâncare delicioasă, activități pentru copii, reduceri, premii și multă voie bună. Cumpărăturile aniversare prelungesc sesiunile de shopping pentru că Iulius Town ți-a pregătit 3.000 de premii. Astfel, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și vii la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, primești instant vouchere la Hervis, Musette, Grid, în locațiile din zona foodcourt sau restaurantele din parc, dar și băuturi răcoritoare și umbrele.

 

Brandurile din Iulius Mall au pregătit reduceri speciale pentru weekendul aniversar, pentru toți cei care sunt în căutarea unor piese vestimentare de sezon, accesorii în trend sau articole pentru casă. Mango, D'S Damat și Penti te întâmpină cu reduceri de până la 70%, în timp ce Guess, Liu Jo și Anna Cori au oferte de până la 60%. Prețuri înjumătățite afișează majoritatea brandurilor: House, Marks&Spencer, Musette, Poema, Bigotti, Intimissimi, Mathilde și Triumph. Cu 30% scad prețurile la Lee Cooper, Oysho, KVL by Kenvelo. Și restul locațiilor fashion au oferte speciale. Copiii au și ei parte de surprize frumoase deoarece, Deluxe Cards are reduceri de până la 60%, Noriel de până la 50%, iar Next Kids, Hippoland, Chicco, Dinoland de până la 20%. Prețuri atractive afișează și magazinele cu produse sportive, home&deco, cele cu accesorii și unele restaurante. Oferta completă poate fi consultată în catalogul online de pe site-ul Iulius Town Timișoara.

 

După sesiunea de shopping, timișorenii se pot bucura de concertele Vița de Vie și The Mono Jacks, iubitorii de stand-up comedy vor râde împreună cu Natanticu și Alex Zob, gurmanzii pot savura preparate delicioase în zona de street food și restaurantele din parc, pe când copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive. Culoare în Iulius Gardens vor da statuile vivante, mascota Iulius Town va anima atmosfera, iar la photo corner-ul „Gravity Room” se vor realiza cele mai funny fotografii. Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe pagina de Facebook Iulius Town și pe cea dedicată evenimentului, Picnic in my Town.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty