Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescăresc din Iulius Town

10 Aug 2023

Home » Noutati » Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescăresc din Iulius Town

Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescăresc din Iulius Town

 

Oferta culinară de fine dining din Iulius Town continuă să se diversifice și aduce timișorenilor noi experiențe senzoriale. Pescada Porto, restaurant cu specific pescăresc, se deschide vineri, 11 august 2023, și aduce în farfurii rețete învățate de la pescari, cu pește și fructe de mare din Dunăre, Marea Neagră, dar și din oceane. Cu ocazia inaugurării, în noul restaurant vor avea loc, tot weekend-ul, o varietate de evenimente: concerte, ateliere de creație pentru copii, statui vivante, face painting.

 

După ce a acumulat o experiență de șase ani, restaurantul Pescada deschide a doua sa locație din Timișoara, în Iulius Town. Pescada Porto se inaugurează în acest weekend și îi așteaptă pe iubitorii de fructe de mare și pește cu preparate delicioase, dar și cu evenimente pe măsură. Restaurantul se află la parterul United Business Center 0 și are deschidere spre Iulius Gardens.

 

Am ales să adăugăm «Porto» în denumire pentru a evidenția noutatea, modernul și amploarea cu care acest concept vine. Portul este, în general, un punct de reper pentru orașe, este locul de întâlnire. Cu aceeași tematică marină, vasul nostru ancorează în noul Porto Pescada aflat acum în punctul cel mai fierbinte al orașului, Iulius Town, și aduce cu el gust bun și diversitate”, a declarat Ionuț Gaiță, reprezentant Pescada Porto.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty