PEEK & CLOPPENBURG INAUGUREAZĂ JOI, ÎN IULIUS TOWN TIMIȘOARA, CEL MAI MARE MAGAZIN DIN REGIUNE. SUNT PREGĂTITE PROMOȚII ȘI SURPRIZE

02 Oct 2019

Home » Noutati » PEEK & CLOPPENBURG INAUGUREAZĂ JOI, ÎN IULIUS TOWN TIMIȘOARA, CEL MAI MARE MAGAZIN DIN REGIUNE. SUNT PREGĂTITE PROMOȚII ȘI SURPRIZE

Retailerul internațional de modă Peek & Cloppenburg deschide joi, 3 octombrie 2019, un flagship store în Iulius Town Timișoara, cu un concept în premieră la nivel internațional. Cu ocazia inaugurării, timp de patru zile, brandul îi așteaptă pe pasionații de fashion cu promoții la cele mai noi colecții în trend, cadouri și numeroase surprize.

 

Magazinul Peek & Cloppenburg din Iulius Town Timișoara este cea mai mare locație a brandului din regiune, cu o suprafață de peste 3.500 mp, dispusă pe două niveluri. Pentru a sărbători inaugurarea, în perioada 3 – 6 octombrie inclusiv, iubitorii de modă pot cumpăra piesele dorite cu o reducere de 20% pe baza cardului Peek & Cloppenburg, dar și să se bucure de numeroase cadouri.

 

Obișnuiți deja să suprindă prin calitate și stil, Peek & Cloppenburg își întâmpină primii vizitatori cu surprize captivante. Doamnele și domnișoarele se vor putea răsfăța la make-up corner-ul dedicat lor, în timp ce pentru domni va fi amenajat un barber shop corner. Atmosfera va fi completată cu ritmuri muzicale, oferite de cei de la  Band with Saxofon și de un DJ, iar cei dornici să surprindă în imagini tendințele actuale o pot face în cadrul photo corner-ului tematic.

 

Casual sau office, clasic sau elegant, retailerul le propune timișorenilor o gamă largă de piese vestimentare, atât marcă proprie, cât și ținute semnate de designeri celebri sau branduri internaționale mult îndrăgite. Peek & Cloppenburg se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin colecții actuale, care includ o selecție de piese în trend, ce oferă un look modern. Totodată, clienții beneficiază de consiliere profesională, calitate, stil, inspirație și alegeri la cele mai înalte standarde.

 

Peek & Cloppenburg completează oferta variată de shopping propusă de Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt din vestul țării. Ansamblul le oferă timișorenilor și nu numai cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp și 450 de magazine, precum și numeroase atracții de petrecere a timpului liber.

 

În week-end, te așteptăm la Peek & Cloppenburg, în Iulius Town Timișoara, pentru a pătrunde în lumea rafinamentului și a bunului gust, inspirat din cele mai noi tendințe internaționale!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty