PE 20 DECEMBRIE, WORLD CLASS DESCHIDE ÎN IULIUS TOWN TIMIȘOARA CEL MAI MARE CLUB DE HEALTH & FITNESS DIN ȚARĂ

20 Dec 2019

Home » Noutati » PE 20 DECEMBRIE, WORLD CLASS DESCHIDE ÎN IULIUS TOWN TIMIȘOARA CEL MAI MARE CLUB DE HEALTH & FITNESS DIN ȚARĂ

Locuitorii din vestul țării pasionați de sport vor avea acces, începând cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sănătate și fitness din România, aparținând brandului World Class. Echipamente premium, piscină semi-olimpică, studiouri dedicate, traineri profesioniști sunt elementele care definesc noul club World Class inaugurat în Iulius Town Timișoara. 

 

World Class este prezent în Iulius Mall Timișoara din 2006, iar odată cu integrarea mall-ului în proiectul mixt Iulius Town Timișoara s-a extins și clubul de health & fitness, devenind cel mai mare astfel de centru din întreaga țară. Dezvoltat pe o suprafață generoasă, de aproximativ 3.400 mp, noul World Class are toate atuurile să devină destinația favorită pentru sport a locuitorilor din regiune.

 

World Class din Iulius Town Timișoara vine și cu o serie de noutăți: o piscină semi-olimpică impresionantă, de 25 m, o zonă Crossfit, studiouri de ciclism și aerobic. Inovația este cuvântul de ordine ce definește noul centru, acesta fiind dotat cu cele mai moderne echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

 

Dezvoltarea noului club în Iulius Town reprezintă punctul de plecare în extinderea World Class în Timișoara. Locația a fost aleasă firesc, primul proiect mixt din vestul țării reprezentând punctul zero al regiunii pe segmentele business, shopping și entertainment. „Inaugurăm la Timișoara unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de health & fitness din România. Nu este întâmplătoare extinderea în proiectul Iulius Town, dat fiind faptul că reprezintă cel mai mare centru de lifestyle din vest, al cărui potențial ne va ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira și de a motiva tot mai mulți români să fie mai activi mai des și de a adopta un stil de viață sănătos. Prin locația sa strategică, noul centru ne ajută să fim mai aproape de casă și locul de muncă al oamenilor din Timișoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

 

Noul club World Class din Timișoara, inclus în categoria Silver, este situat în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall, parte integrată a Iulius Town. Inaugurarea reprezintă și una dintre cele mai puternice mișcări strategice ale rețelei World Class în atingerea obiectivului ce vizează extinderea mișcării #BeHealthy, care va face ca sala de sport să devină a treia destinație esențială pentru români, după casă și birou, cu servicii din ce în ce mai accesibile și mai atractive.

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty