Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiune, în Iulius Town

27 Oct 2021

Home » Noutati » Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiune, în Iulius Town

Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiune, în Iulius Town

 

Esențe unice, ingrediente rare și multă eleganță. Este ceea ce găsesc timișorenii în noul boutique parfumerie Obsentum din Iulius Town. Prima și cea mai amplă parfumerie de nişă din regiunea de vest se adresează celor care iubesc parfumurile autentice și excentrice.

 

Obsentum își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului în Timișoara, în Iulius Town. Noul spațiu completează rețeaua celor 8 parfumerii de nișă ale brandului, ocupă o suprafață de 150 mp și este deservit de o echipă de 5 angajați. Obsentum din Iulius Town le oferă clienților săi acces către toate experiențele de cumpărare premium care definesc conceptul. De asemenea, noua parfumerie completează mixul de branduri high end din Iulius Town, ce a fost dezvoltat în concordanță cu tendințele pieței și cu nevoile publicului de a accesa produse premium.

 

Astfel, Obsentum aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute precum Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: Skin 111, Acca Kappa, cât şi de arome, precum Culti Milano, Dr. Vranjes Firenze și Jo Malone London.

 

„Inaugurarea acestui nou magazin Obsentum reprezintă o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei - de a crește interesul și dorința consumatorilor pentru parfumeria de nișă, ca parte componentă a segmentului de lux. Încă de la lansarea pe piața din România, noi ne-am adresat iubitorilor de esențe rare și care sunt totodată curioși și interesați să descopere note olfactive premium. Selecția de produse pe care noi o propunem este una exclusivă ce se bazează pe un portofoliu elegant de parfumuri, astfel încât suntem siguri că printre brandurile noastre, se va regăsi orice consumator care alege să ne treacă pragul”, declară Ana Pintilie, Marketing Manager Obsentum.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty