Noodles într-un stil modern, acum și în Iulius Town Timișoara. Renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX

12 Oct 2022

Home » Noutati » Noodles într-un stil modern, acum și în Iulius Town Timișoara. Renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX

Noodles într-un stil modern, acum și în Iulius Town Timișoara. Renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX

 

Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune preparate cu specific chinezesc, de la renumitul lanț de restaurante CHOPSTIX, au ajuns în ansamblul mixt Iulius Town. Locația cu numărul 21 din țară s-a deschis în food court, unde vei avea parte de o experiență culinară autentică, ce îți va încânta toate simțurile.

 

Zi de zi, CHOPSTIX aduce Asia mai aproape de iubitorii de mâncare asiatică în cele 21 locaţii Chopstix Ready to Box deschise în întreaga ţară, printre oraşe numărându-se Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Sibiu, Târgu Mureş și Galați. Recomandările clienţilor au impulsionat extinderea rapidă a lanţului de restaurante CHOPSTIX, iar călătoria lor sigur nu se va opri aici.

 

Noodles de la CHOPSITX au ajuns în food court-ul Iulius Mall în toate combinațiile de gusturi, arome și texturi care i-au făcut atât de îndrăgiţi peste tot în lume. La marea deschidere au venit toți iubitorii de asiatic, de la mic la mare, iar atmosfera a fost întreținută de Daniel Buzdugan.

 

CHOPSTIX reprezintă mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc: este locul în care ai parte de experienţa culinară de neuitat a diverselor specialităţi asiatice. Produsele sunt atent pregătite folosind cele mai fresh ingrediente, aduse de la producători locali din fiecare oraș unde există locații CHOPSTIX. Pe lângă noodles, vei putea alege din numeroasele preparate cu pui, salate cu specific asiatic, orez Jasmine, produse cu vită, dar și meniuri pentru cei mici.

 

Indiferent ce produse din meniu ai alege, CHOPSTIX îmbină gusturi, arome şi culori pentru ca tu să te bucuri de o excursie culinară în noua locație din Iulius Town sau chiar din confortul casei tale, prin aplicaţiile de delivery ale partenerilor de livrări.

 

Ansamblul mixt Iulius Town reunește zona de food court din Iulius Mall, cu o mare varietate de specificuri gastronomice, restaurante elegante care invită la o incursiune culinară în jurul lumii şi cafenele de inspiraţie internaţională.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty