Kärcher, lider în tehnologia de cleaning, a inaugurat o nouă reprezentanță în ansamblul mixed-use Iulius Town

27 Ian 2022

Home » Noutati » Kärcher, lider în tehnologia de cleaning, a inaugurat o nouă reprezentanță în ansamblul mixed-use Iulius Town

Noua reprezentanță KÄRCHER CENTER se află în Iulius Town și este dispusă pe 300 mp, unde sunt prezentate peste 500 de produse, atât pentru uz casnic, cât și profesional. Timișorenii găsesc în KÄRCHER CENTER toate produsele inovatoare și de calitate Karcher, de care ar putea avea nevoie în materie de curățare: aparatele de curățat cu presiune, apreciatele aspiratoare umed – uscate, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu abur, aparate electrice de curățat podeaua, produse destinate curățării și întreținerii grădinilor, aparate de curățat gheața, stații de călcat cu abur, dar și o gamă variată de detergenți și accesorii.

 

Cei care sunt în căutarea unor aparate profesionale de curățare, în KÄRCHER CENTER din ansamblul mixt Iulius Town sunt prezente și mașini de curățat cu înaltă presiune, mașini de curățat covoare, aparate de curățat cu abur & aspiratoare cu abur, sisteme de dezinfectare, dar și alte mașini de curățare industriale.

 

În același timp, clienții pot experimenta complet tot ceea ce reprezinta  universul Kärcher, având la dispoziție peste 500 de articole, consiliere personală în decizia de cumpărare, consultanță tehnică în probleme de curățare din orice domeniu, demonstrații de produs, dar și servicii de închiriere aparate și extragaranție.

 

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizând o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic, cât și din cel profesional. Compania Kärcher a fost înființată în 1935, în Germania, de către pasionatul inventator Alfred Kärcher. Brandul este prezent în 70 de țări, are peste 13.000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2020, la nivel global, o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro.

 

Kärcher este prezent în România din 2008, are aproximativ 100 angajaţi, 8 reprezentanțe KÄRCHER CENTER operate direct și patru operate de dealeri, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty