ÎN PREMIERĂ, VIP ȘI DOLBY ATMOS LA CINEMA CITY DIN IULIUS TOWN TIMIȘOARA, ACUM EXTINS ȘI COMPLET RENOVAT

07 Oct 2020

Home » Noutati » ÎN PREMIERĂ, VIP ȘI DOLBY ATMOS LA CINEMA CITY DIN IULIUS TOWN TIMIȘOARA, ACUM EXTINS ȘI COMPLET RENOVAT

În premieră, VIP și Dolby Atmos la Cinema City din Iulius Town Timișoara, acum extins și complet renovat

 

Timișoara, 7 octombrie 2020: O nouă experienţă de vizionare a unui film, în multiplexul Cinema City din Iulius Town Timișoara, acum extins, cu un design complet nou și dotări de ultimă generație: 12 săli, dintre care, în premieră regională, sălile VIP și sala multifuncțională „All Stars Cinema”.

 

Cinema City VIP invită spectatorii să se bucure de o experiență cinema all inclusive, urmărind filmul preferat din celebrele sale fotolii de piele complet computerizate, Lazy Boys, savurând popcorn și nachos cu refill nelimitat, totul la prețul unui singur bilet de cinema. Accesul în zona VIP se face cu 30 minute înainte de începerea proiecției, spectatorii având timp să socializeze cu prietenii într-o atmosferă de 5 stele.

 

Cinema City aduce în Iulius Town, pentru prima dată în România, experiența „All Stars Cinema” - o sală multifuncțională, dotată cu o scenă generoasă și sistem de sonorizare Dolby Atmos. Cu o capacitate de 384 locuri, noul spațiu cinematografic este special conceput pentru a găzdui premiere de gală, conferințe sau spectacole artistice. O experiență cinematografică spectaculoasă este asigurată și de ambianța sonoră  conferită de sistemul de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

 

„Timișoara este unul dintre orașele noastre de suflet de care ne leagă multe amintiri, iar IULIUS este partenerul nostru de încredere de 13 ani, în 2007 Cinema City deschizând aici unul dintre primele cinematografe. Rețeaua noastră s-a extins apoi rapid în alte 18 orașe, cu peste 240 săli de cinema, Cinema City devenind operatorul numărul 1 în România. În 2020, dupa 6 luni lungi în care cinematografele au fost închise, timișorenii ne-au încurajat trecându-ne pragul cu entuziasm și cum altfel să le mulțumim decât oferindu-le un cinematograf iubit în haine noi strălucitoare, acum mai mare și mai frumos ca niciodată, cu multe premiere internaționale în săptămânile ce urmează”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

 

Cinema City este destinația potrivită și pentru evenimente business sau private. De ce să nu alegi un spațiu neconvențional pentru conferințe, traininguri sau prezentări? Zona foaierului VIP și sălile de cinema sunt dotate cu dispozitive multimedia moderne: sisteme excelente de sunet, microfoane și acces la internet wireless. Cu ecrane compatibile și proiectoare cu linie digitală, prezentările pot fi afișate în toate sălile în același timp, iar apelurile de conferință se pot gestiona din foaier sau din sală. Dispozitivul funcționează cu software Microsoft și Macintosh și poate fi conectat la un televizor prin satelit. 

 

„Iulius Town a devenit deja cel mai important reper în materie de entertainment, fiind principala destinație de petrecere a timpului liber din regiune. Este un spațiu vibrant, cosmopolit, care combină numeroase atracții indoor și outdoor. Ne menținem promisiunea de a oferi publicului experiențe inedite și în această tendință se înscriu și noile concepte Cinema City, care vor cuceri cinefilii din Banat. Noul multiplex impresionează nu doar prin amenajarea avangardistă și dotările tehnologice, ci și printr-o nouă perspectivă privind modul în care ne putem bucura de experiența vizionării filmelor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Manager IULIUS.

 

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

 

Photo credit – Flaviu Neamciuc

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
ORAR AUCHAN: 08.00 - 22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2020 Iulius Town
Web design by Royalty