EXPERIENȚE PARFUMATE LA MYSU, NOUA LOCAȚIE DIN IULIUS TOWN

16 Noi 2020

Home » Noutati » EXPERIENȚE PARFUMATE LA MYSU, NOUA LOCAȚIE DIN IULIUS TOWN

O nouă locație unde simțul olfactiv se întâlnește cu creativitatea s-a inaugurat de curând în Iulius Town Timișoara. Parfumeria Mysu dispune de o gamă variată de miresme create să mulțumească toate preferințele, iar cele din colecția LUX sunt perfecte pentru a fi oferite cadou celor dragi.

 

Note elegante și dulci de portocală, iasomie, lemn de santal sau arome de miere și vetiver ori un touch fresh dat de flori de violetă te așteaptă în noua locație din Iulius Town. Când urci la etajul din Iulius Mall și simți un miros îmbătător înseamnă că ai ajuns la parfumeria Mysu. Recent lansat în România, brand-ul Mysu este unul autohton, iar produsele sunt create împreună cu specialiști internaționali de renume.

 

Este momentul oportun să le cumperi celor dragi cadourile de sărbători. Dacă ea este o fire îndrăzneață, misterioasă și preferă eleganța, parfumul Gold Silver este cadoul perfect. Însă dacă iubește notele mai dulci de ananas și iasomie, atunci Purple Light este parfumul care îi va pune în valoare calitățile. Pentru o aromă fresh destinată lui, Mysu a pregătit un amestec vibrant de piper, mentă și citrice, pe care îl găsești sub denumirea Royal Blue. Însă, dacă preferă notele ușoare de tabac și piper roz, care îi scot în evidență farmecul, alegerea potrivită este Blackberry. Totodată, dacă vrei să faci cuiva un cadou special, cu siguranță îl vei găsi în colecția de LUX de la parfumeria Mysu.

 

Descoperă paleta diversă de parfumuri ce unește esențe neașteptate în sticluțe cochete, la Mysu, în Iulius Town Timișoara!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty