DIN ACEASTĂ TOAMNĂ, IULIUS TOWN GĂZDUIEȘTE PRIMA GRĂDINIŢĂ DIN TIMIŞOARA CU PREDARE DUPĂ CURRICULUM BRITANIC

17 Sep 2019

Home » Noutati » DIN ACEASTĂ TOAMNĂ, IULIUS TOWN GĂZDUIEȘTE PRIMA GRĂDINIŢĂ DIN TIMIŞOARA CU PREDARE DUPĂ CURRICULUM BRITANIC

Ansamblul Iulius Town, singurul proiect mixt din vestul ţării, include, din această toamnă, prima grădiniţă din oraş cu predare exclusiv în limba engleză, dar și o școală primară cu predare în limba română.  

 

Acestea sunt parte a Wendy School din Timişoara, instituţie privată de învăţământ cu o experienţă de 10 ani în domeniul educaţional. Luni, 16 septembrie 2019, și-a deschis porțile și prima grădiniţă cu predare exclusiv în limba engleză din oraş, care își desfășoară activitatea după curriculum britanic. Totodată, deja de o săptămână, a fost inaugurată școala, care funcționează după curiccula românească.

 

În cadrul proiectului Iulius Town, Wendy School este situată într-un spaţiu special creat pe terasa Iulius Mall, cu o suprafaţă de 1.000 mp,. Începând cu această săptămână, 60 de prichidei se bucură de grădinița cu predare în limba engleză. Împărțiți în patru grupe a câte 15 copii (2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani), cei mici sunt formaţi după modelul britanic. De asemenea, odată cu începerea noului an școlar, în incinta locației funcționează o clasă pregătitoare şi o clasă întâi, formate din colective de 15 elevi, astfel încât fiecare dintre aceaştia să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Elevii studiază după curricula românească, iar limba engleză le este predată în mod intensiv, zilnic.

 

Wendy School dispune de utilități de top, atât în interior, cât şi în spaţiul exterior de joacă. Sălile de clasă  sunt dotate cu mobilier ergonomic, laptop-uri, table interactive, proiector şi alte mijloace moderne, menite să faciliteze procesul de învăţare. O sală de sport, un cabinet medical, o bibliotecă, dar şi un spaţiu exterior, cu o suprafaţă de 450 de mp, dotat cu echipamente de joacă, completează facilitățile din cadrul instituției de învățământ.   

 

Wendy School funcționează în intervalul orar 08:00 - 18:00, reprezentând o facilitate și în sprijinul părinților care își desfășoară activitatea în incinta ansamblului Iulius Town. Zilnic, preșcolarii și elevii vor avea la dispoziţie numeroase activităţi opţionale, incluzând cursuri de pictură, teatru, karate, dansuri şi cursuri de dezvoltare personală.

 

Wendy Kids din Timişoara a înființat prima grădiniţă în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană, iar în anul 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară. De curând, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty