Ziua Armatei României

22-23 octombrie

Home » Evenimente » Ziua Armatei României

 

În weekendul 22-23 octombrie, în Iulius Gardens se va sărbători Ziua Armatei României, iar cadrele militare au pregătit mai multe activităţi interactive pentru public, printre care un minipoligon de cercetare, concerte de fanfară, prezentarea unei maşini de luptă și foto cornere pentru imagini simpatice.

 

Sărbătorită în fiecare an pe 25 octombrie, Ziua Armatei României este prilej pentru reprezentanţii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” Timişoara să vină mai aproape de public pentru a face mai bine cunoscută profesia şi activitatea de cadru militar. Astfel, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, timişorenii sunt aşteptaţi în ansamblul Iulius Town să participe la expoziţii, concerte de fanfară, să admire ţinutele militare şi să se fotografieze la foto cornerele tematice.

 

În ambele zile, Fanfara Militară a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” va avea mai multe reprezentații şi va defila prin Iulius Gardens şi în Iulius Mall, în intervalul orar 12:00 – 20:00. În parc, la minipoligonul de cercetare instalat aici, timişorenii vor vedea mijloace de protecţie balistică, echipamente şi tehnici de supravieţuire, dar şi tehnici de luptă. Salturile cu paraşuta îi fascinează şi tentează pe mulţi, însă câte persoane ştiu ce presupun mai exact? Profesioniştii prezenţi la standul din Iulius Gardens le vor arăta curioşilor toţi paşii din tehnica de paraşutare.

 

La cele două foto cornere tematice amenajate lângă Centrul Info şi în zona Lake Plaza, vizitatorii se pot distra pozându-se în articole de uniformă militară, precum veste de protecţie, cască de pilot şi alte echipamente specifice. Totodată, au ocazia să vadă de aproape cum arată o maşină de luptă, aceasta fiind expusă la standul pregătit de Forţele pentru Operaţii Speciale.

 

În plus, în zona @Fabrik, în ambele zile, de la ora 10:00, într-un stand organizat de Spitalul Militar Timișoara va fi prezentată oferta de asistență medicală a spitalului.

 

Toți cei interesați de o carieră militară vor afla mai multe amănunte de la punctul de informare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, situat la etajul Iulius Mall, în zona Intersport, dar şi de la standul Forţelor pentru Operaţii Speciale din Iulius Gardens.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty