TIME FOR MAGIC Festival meets IULIUS TOWN!

22 octombrie

Home » Evenimente » TIME FOR MAGIC Festival meets IULIUS TOWN!

 

Sâmbătă 22 Octombrie de la ora 14:00- 18:00 te așteptăm la Iulius Town Timisoara să dăm împreună startul festivalului Time For Magic, unde vom avea o serie de numere de magie captivante cu invitați speciali.

 

Cel mai iubit influencer al momentului Dorian Popa va levita pentru voi, printr-un numar spectaculos pus în scena de magicianul Lorenzo-Cristian. Hai să vezi hâtz-magia!

 

Iluzionistul Johannes, un alt invitat special, sâmbătă în festival va face numere de senzație cu voi, spectatorii. Veți fi uimiți la fiecare număr de magie realizat, pentru că el se va întâmpla chiar sub ochii voștri!

 

Despre Johannes vrem să vă spunem nu doar că a mers pe apa, dar a mai fost îngropat de viu, a condus în mare viteza legat la ochi, a fost calcat de un cilindru compactor de 15 tone în timp ce stătea întins pe cioburi de sticla, a mers pe Dunăre printre navele aflate în mișcare și a uimit o mulțime de vedete în cele mai vizionate emisiuni TV sau evenimente mondene.

 

Tot sâmbătă îi veți întâlni și pe următorii artiști: Andreea, Hamade, Anne, Daiana, fiecare dintre ei dansator profesionist, fie de dans sportiv, streat dans sau societate, cu nenumărate concursuri și premii. Ei vor fi implicați în numere speciale de plutire în aer.

 

Unu dintre cei mai iubiți dj locali, DJ Stafie care de multe ori a încins platanele la festivaluri pe scena mari, și care a creat împreună cu Magicianul Lorenzo Cristian, cd-ul Magic Feelings, împletind magia cu muzica, va fi protagonistul unui număr surpriză de magie.

 

Care va fi cel mai impresionant? 

 

Doar sâmbătă în Atrium- Demisol-Iulius Town vei descoperi acest lucru.

 

Te așteptăm să începem prima ediție a festivalului Time for Magic, cum se cuvine!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty