Shop Express - marea inaugurare

29 septembrie

Home » Evenimente » Shop Express - marea inaugurare

 

Concept stores cu delicii culinare în Shop Express, cea mai nouă zonă de retail din Iulius Town

 

Pâine cu maia abia scoasă din cuptor, carne de vită japoneză, salamuri și brânzeturi fine, cafea sau brânză grecească, pesto, paste sau ulei cu trufe, produse de patiserie pregătite manual, după rețete autentice din Germania și Italia, fructe proaspete, miere cu cimbrişor şi conifere, condimente pentru burgeri, prăjituri savuroase pregătite după metode artizanale, vinuri şi specialităţi din ciocolată sunt doar o parte din bunătăţile pe care le veţi găsi, din această săptămână, în Shop Express, cea mai nouă zonă de retail din Iulius Town. În primele zile de la inaugurare, te aşteaptă premii la cumpărături.

 

O destinaţie care include produse şi bunătăţi variate, sănătoase şi mereu fresh, se va inaugura joi, 29 septembrie 2022, în ansamblul mixed-use Iulius Town Timişoara. Shop Express este situat la demisolul United Business Center 0 (UBC 0), cea mai modernă clădire de birouri din oraş, şi include patru concept stores ale unor antreprenori locali: La Bottega Timișoara, Meat Shop TGB, Prospero şi „Bunătăţi greceşti”.

 

Shop Express poate fi accesat pietonal, inclusiv de la nivelul demisol din parcarea Iulius Gardens. Clienţii Shop Express care vin la cumpărături cu maşina au la dispoziţie şi o zonă specială de parcare, cu 24 de locuri dedicate, pentru o staţionare de maximum 30 de minute.

 

Pe rafturile cu delicii se vor afla produse de cofetărie, brutărie, carmangerie, băcănie, spice & deli şi vinuri. În perioada 29 septembrie – 2 octombrie, zilnic, primii 100 de clienţi ai Shop Express vor primi câte un voucher pentru cumpărături viitoare la una dintre locaţii. Tot ce trebuie să faceți e să cumpăraţi de minimum 100 lei din locaţiile: La Bottega Timișoara, Meat Shop TGB, Prospero şi „Bunătăţi greceşti”. Bonurile se pot cumula. Regulament Campanie.

 

Una dintre noutăți o reprezintă La Bottega Timișoara, locație care are la bază un concept ce combină elementele renumitelor brutării artizanale din Italia și Germania. La Bottega Timișoara aduce mai aproape de timișoreni arta panificației, îmbinată cu un concept de bucătărie gourmet. Clienții vor găsi o gamă extinsă de sortimente de pâine proaspătă și produse de patiserie, pregătite manual, după rețete autentice. Departe de a fi o brutărie clasică, locația propune și bunătăți culinare din Italia, Franța și Germania, precum și vinuri, sucuri naturale, specialități din ciocolată, ulei de măsline, paste din grâu dur sau în combinații de arome, salamuri și brânzeturi fine, majoritatea alese după principiul „mâncare făcută în casă”.

 

„Aducem Grecia la tine acasă!” este sloganul magazinului „Bunătăţi greceşti”, unde cei care apreciază gastronomia mediteraneană au la dispoziţie numeroase produse de pe plaiurile vechii Elade. Printre acestea se numără ulei de măsline, măsline umplute, pastă de măsline, suc de rodie, miere, brânză grecească, rahat, ceaiuri, cafea, toate 100% naturale, de la producători locali din Grecia.

 

O altă descoperire culinară aparte din Shop Express este şi carmangeria Meat Shop TGB, specializată în carne de vită. Cei care preferă în mod deosebit să prepare acest tip de carne vor avea posibilitatea să găsească aici celebra Ribeye Wagyu, provenită de la rasa japoneză cu acelaşi nume. Aceasta este apreciată pentru conţinutul scăzut în colesterol, gustul aromat şi frăgezime. Alte specialităţi de carne sunt: Ribeye America, tomahawk Irlanda, T-bone, Sirloin steak, Ribeye Angus, Burgeri Angus, Rump steak, coaste, Brisket, dar şi cârnaţi fresh. Nu lipsesc condimentele precum pudra cu trufă albă sau neagră, dar şi pesto, sare, ulei, paste, pesto sau brânză cu trufe.

 

Prospero este „brutarul tău de treabă”, unde „fiecare pâine spune o poveste”, fiind preparată din trei ingredinte simple, fără conservanți sau amelioratori: cereale, apă şi maia. Cel mai apreciat produs al noii locaţii Prospero din Shop Express este „pâinea bunicii”, însă apetisante sunt şi torturile sau prăjiturile preparate după reţete autentice, care amintesc de savorile din copilărie. Carrot cake, tort cu bezea şi nuci, Medovik, Joffre, prăjitură cu miere, cheesecake, macarons, trufe de caramel, fursecuri, biscuiţi şi cozonaci sunt delicii pe care cofetarii Prospero le pregătesc zilnic, din ingrediente 100% naturale.

 

Vino în zona Shop Express, din 29 septembrie, la demisolul UBC 0, să descoperi arta culinară!

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty