Ridicare kituri Sport Guru 21k

16 martie

Home » Evenimente » Ridicare kituri Sport Guru 21k

Timișoara este un oraș care merita un eveniment premium ca 21k SportGuru. Un semimaraton internațional, în inima orașului, cu șanse mari să devină un obișnuit al Europei Centrale și de Est.

O alergare în primăvară timpurie, un weekend cu bucurie și adrenalină, pe o direcție sănătoasă și în sensul corect: spre vest!

Evenimentul este organizat de către YOLO Events cu sponsor principal de calibru SportGuru.ro, în parteneriat cu Primăria Timișoara și are în echipă oameni pasionați de sport, cu experiență în dezvoltarea și administrarea competițiilor din România.

Traseul de 21 de kilometri te poartă printre frumusețile orașului de pe Bega, cu startul și sosirea în Piața Unirii – un loc emblematic pentru Timișoara, un traseu care rămâne totuși fluent și rapid, perfect pentru a-ți doborî recordul personal la semimaraton.

Dacă nu te simți încă pregătit pentru 21 km sau pur și simplu vrei sa te auto-depășești pe distanța de 10 km, proba de cros e pentru tine.

Cursa populară e poarta de intrare în lumea alergării. Pariem că în anul următor vei reveni la 10 km sau chiar la 21 km. 

La cursa copiilor vom descoperi cu toții ce înseamnă bucuria de a face mișcare

Binecunoscutul slogan “Azi în Timișoara, mâine în toată tara!” va deveni prin sport, prin mișcare, “Azi toată țara aleargă în Timișoara!”

Ridicarea kiturilor de participare la competiție se va face în data de 16 martie, de lângă magazinul Sport Guru, situat la etajul 1 din cadrul Iulius Mall.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty