Fashion Fusion Show

3 iunie

Home » Evenimente » Fashion Fusion Show

Festivalul de modă Timișoara Fashion Fusion Show: creativitate și spectacol pe catwalk-ul din Iulius Town 


Sâmbătă, 3 Iunie evenimentul „Timișoara Fashion Fusion Show” va aduna pe catwalk, cele mai noi trenduri ale unor branduri cunoscute, dar și multă frumusețe, eleganță și emoție! 

 

Îmbinând creativitatea cu eleganța și emoția, vă invităm să descoperiți pe catwalk cele mai noi trenduri ale unor branduri cunoscute. Evenimentul vă oferă o oportunitate de a explora lumea modei, înconjurată de eleganță și stil.

 

Moda nu este doar despre aspectul exterior, ci și despre modul în care ne simțim în pielea noastră. De la hăinuțele vesele și colorate pentru copii la tendințele urbane și streetwear pentru adolescenți, moda devine o formă de exprimare a identității și individualității.


În cadrul evenimentului Timișoara Fashion Fusion Show, ce va avea loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00, în zona Atrium de la demisolul Iulius Mall cei mici ne arată care ultimele treduri. Colecțiile vestimentare sunt puse la dispoziție de House, Lee Cooper, Adidas, Next,  Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, dar și de designeri autohtoni, precum: Atelier Claudia Grecu, Gossip Tree și Brinelli România. Atmosfera va fi completată de bună dispoziție și eleganță. Evenimentul aflat la a VI-a ediție este organizat de Școala de Modeling Cleopatra Popescu în parteneriat cu Iulius Town, iar toți iubitorii de fashion şi spectacole pentru copii sunt invitaţi să participe la show.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty