Concert RAVA, BEJBI MOTOROLA, HVNDS

15 septembrie

Home » Evenimente » Concert RAVA, BEJBI MOTOROLA, HVNDS

 

Vara e aproape gata și cum altfel ai putea marca finalul ei dacă nu cu un eveniment memorabil?!

 

Pe 15 septembrie, într-o zi de vineri, Arhiva de Sunet aduce la Timișoara trei artiști contemporani într-un megaconcert!
Vor urca pe scena din Iulius Gardens:

• RAVA
• BEJBI MOTOROLA
• HVNDS

 

Știi ce-i mai tare?! Intrarea este GRATUITĂ! Da, ai auzit bine! Așa că sună-ți prietenii, dă-le de veste și haideți cu toții la concert!

 

BEJBI MOTOROLA este o supernovă electro din Belgrad, Serbia. Muzica ei poate fi caracterizată ca fiind techno rap și electropop. De la primul său single, „Faraoni”, apărut în 2022, a făcut valuri în culturile alternative locale. Și-a lansat recent primul album, Povilenela, și vara asta a cântat la o mulțime de festivaluri, aducând o nouă energie pe scena neo-rave din Serbia. Vocea colorată, interpretarea energică și ritmurile electronice dure sunt cele ce o fac să strălucească.

 

HVNDS este o formație înfiintată în 2016, an în care a debutat cu piesa „Turn On”. Single-ul a intrat instantaneu în heavy rotation, la fel ca și următorul release, „Home”. Anul 2022 a adus lansarea unei piese alături de RAVA și Killa Fonic, „Vin viu, plec mort”, care a rupt barierele dintre trap și metal. Concertele sunt punctul forte al trupei, așa că pregătiți-vă pentru un show incandescent.

 

RAVA e unul dintre cei mai importanți artiști ai scenei trap din România, succesul său venind încă de la lansarea primului single, „Giulești Crângași”. A avut colaborări cu artiști esențiali ai genului în România, precum Nane, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z., Azteca, dar și cu muzicieni din alte arii sonore, ca The Motans, Macanache și Roxen. De la străzile orașului până la studiourile de înregistrare, RAVA își transpune viața și povestea în versurile pieselor sale.

 

Arhiva de Sunet este un grup de autori și autoare asociați în jurul Centrului Dialectic, care realizează serialul documentar cu același nume, dedicat relației dintre muzică și societate.

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty