Brands

Home » Brands

Noile colecții toamnă – iarnă 2021 anunță un sezon în care domină pragmatismul și confortul, componentele cheie fiind volumul și piesele supradimensionate.

Îți propunem un melanj între stilul boho și cel romantic, croiuri care urmează linia corpului mixate cu piesele oversized sau integrarea accentelor sporty în ținutele de zi cu zi.

 

 

 

 

Una din cele mai cool tendinte din aceasta toamna poarta influenta culturii skate. Hanoracul oversized in culori vibrante este preferatul nostru cand vine vorba de confort, iar articolele din denim vin in completarea unui look relaxat, perfect pentru zile racoroase. Poti opta pentru o jacheta cu accente metalice pentru o tranzitie si mai incitanta catre sezonul rece.

Descoperă piese must-have pentru un stil urban impecabil la Tommy Hilfiger, Calvin Klein.

 

 

 

 

Indiferent dacă preferi un look classy, smart-casual sau boho chic, am adus mai aproape de tine branduri premium, care iti vor defini stilul unic. Pentru un outfit care vorbeste de la sine, opteaza pentru articolele Liu JO, Guess, Calvin Klein, U.S. Polo Assn., Tommy Hilfiger si nu te ingrijora pentru pasiunea designerilor de a lasa logo-ul la vedere. In your face este noul statement FW2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
ORAR AUCHAN: 08.00 - 22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2020 Iulius Town
Web design by Royalty